Voor 2-3 personen

Benodigdheden

  • 200 gram biologische couscous van AH (pak 500 g)
  • 1/2 zakje Mix voor Couscous van AH (pakje 55 g)
  • 1 prei in halve ringen
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 1 pakje Quorn stukjes Des, stukjes gehalveerd
  • 1 pot saus Sugo Isolana van AH (pot 450 ml)
  • Olijfolie
  • Boter
  • Zout

Bereiding

Doe olijfolie in een hapjespan en bak de ui glazig. Doe na ca. 2 minuten de prei en knoflook erbij. Bak op middelhoog vuur ca. 5 minuten, tot de prei lekker zacht is. Doe daarna de stukjes Des erbij. Doe het halve zakje Mix voor Couscous in 150 ml. water, roer dit goed door en giet het in de pan. Voeg de Sugo Isolana toe (vind je een hele pot teveel, voeg dan toe naar wens) en roer alles goed door. Laat even pruttelen op laag tot middelhoog vuur.

Voor de couscous gebruik je evenveel water als couscous. Dus voor 200 gram couscous heb je 200 ml water nodig. Breng het water aan de kook met wat zout en olijfolie en haal van het vuur als het kookt (couscous niet meekoken!). Doe de couscous erin, voeg wat klontjes boter toe en wacht 2 minuten, tot al het water is opgenomen. Roer door met een vork.

Schep de couscous in de saus en roer door.

Eet smakelijk!